Rabu, 4 Januari 2012

IBU NUR AMALINA CHE BAKRI MENGAMUK NAK COVER LINE


“Semua itu tidak benar! Anak saya masih meneruskan pengajian di tahun akhir dalam bidang perubatan,” kata Sabariah Hassan, 52, ibu pelajar genius, Nur Amalina Che Bakri.

Sabariah berkata demikian ketika mengulas dakwaan anaknya gagal dalam pengajian kerana mengamalkan gaya hidup bebas seperti tersiar dalam sebuah blog dan kini tersebar luas di Internet termasuk menerusi laman sosial facebook.

Menurut Sabariah, Nur Amalina, 23, yang menuntut di Universiti Edinburgh, Scotland, United Kingdom (UK) baru menamatkan pengajian dalam bidang farmakologi dan kini meneruskan pengajian dalam bidang perubatan di tahun akhir.

“Nur Amalina sedang menjalani latihan praktikal di sebuah pusat perubatan di sana (UK) dan dijangka menamatkan pengajian pada Mei 2013 sebelum kembali ke Malaysia.

“Malah, dia kini bertungkus-lumus menyiapkan sebuah buku perubatan yang akan dijadikan rujukan kepada pensyarah, pelajar dan pengamal perbuatan. Buku itu dalam proses akhir untuk disiapkan,” katanya ketika ditemui di sini, semalam...

NAMPAK SANGAT BOHONGNYA IBU AMALINA NI... KALAU NAK SELINDUNG DAN COVER LINE PUN AGAK-AGAKLAH.....ADAKAH SEORANG PENUNTUT YANG BELUM HABIS BELAJAR SEDANG BERTUNGKUS LUMUS NAK SIAPKAN SEBUAH BUKU  PERUBATAN YANG BAKAL DIJADIKAN BAHAN RUJUKAN KEPADA PENSYARAH,PELAJAR DAN PALING GILERNYA ITU PARA PENGAMAL PERUBATAN....SEORANG PAKAR PERUBATAN NAK RUJUK KEPADA SEORANG YANG BELUM LULUS DALAM BIDANG PERUBATAN.. PENIPU SIOT PUNYA BETINA... KALAU BAB INI DIA MENIPU MAKA SAHIH BAB LAIN DIA LAGI KUAT LEBONG...MASALAHNYA...IBU AMALINA INI SEORANG PENDIDIK BERJAWATAN SEBAGAI PEN. KANAN SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN (SMK) TAMAN JOHOR JAYA 2, JOHOR BAHRU.....SELAMBA BATU DENGAN MUKA TAK MALU DIA MENIPU....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan